Starčević: Imamo nekoliko novih igrača, radimo u odličnim uslovima

Tuzla City na Kupresu

Starčević: Imamo nekoliko novih igrača, radimo u odličnim uslovima

S. Mlaćo

Tuzla City se za debitansku sezonu Premijer lige priprema na Kupresu. Neće izabranici Slobodana Starčevića na Kupresu odigrati nijedan prijateljsk meč, a u četvrtak će put kući, dok će već u subotu za rivala imati također novog člana elitnog ranga bh. nogometa Zvijezdu 09.

Naredne sedmice ovom timu će se priključiti i bivši ofanzivac Sarajeva Nermin Crnkić, a šef struke Slobodan Starčević zadovoljan je uslovima te radom svojih izabranika.

"Dobar rad iz Tuzle smo nastavili u odličnim uslovim ovdje na Kupresu. Nakon odrađenih pet treninga mogu da kažem da svi igrači i pored umora pokazuju veliki motiv i želju za dokazivanjem, što me kao trenera posebno raduje, kazao je Starčević.

Nakon četvrtka, petka i subote koji su bili radni, danas je slobodan dan

"Nedjelju ćemo iskoristiti ne samo za odmor, nego i za još bolje upoznavanje, pošto imamo nekoliko novih igrača, a to nam je veoma bitno za formiranje, što boljeg timskog pristupa", kaže strateg Tuzla Citya.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je dodao:

"Ovdje ćemo raditi do četvrtka nakon čega se vraćamo u Tuzlu, a prva pripremna utakmica je u subotu protiv Zvijezde 09".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi