Tuzla City ima novo pojačanje: Stigao fudbaler iz Srbije

Slaže se tim za Premijer ligu BiH

Tuzla City ima novo pojačanje: Stigao fudbaler iz Srbije · Saznajemo

Spremajući se za historijsku premijerligašku sezonu, čelnici Tuzla Cityja znali su da moraju pošteno pojačati tim za izazove u najvišem rangu.

Saradnju s ovim ambicioznim premijerligašem posljednjih dana je dogovorilo nekoliko fudbalera, a posljednji u nizu je, kako saznaje SportSport.ba, 25-godišnji srbijanski internacionalac Lazar Obradović.

Radi se o fudbaleru koji je po vokaciji lijevi bek, no jednako dobro može igrati i na ostalim pozicijama u odbrani, a u Tuzla City stiže iz Borca iz Čačka za koji je u protekloj sezoni odigrao gotovo sve utakmice.

Vrijedi istaknuti da je Obradović također i bivši juniorski reprezentativac Srbije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u Tuzla City ranije su stigli Adis Nurković, Nevres Fejzić, Adnan Šećerović, Miloš Stojčev...

Top Komentari

Izudin_gv
Odkud sad tuzla city?
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti