Trener Krupe nakon meča

Starčević: Iskoristili smo nešto sporiju odbranu Olimpica

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Krupe ostvarili su danas ubjedljivu pobjedu na gostujućem terenu protiv Olimpica (3:0) u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

"Ja bih se prvo zahvalio domaćinu na fer i korektnoj igri i gostoprimstvu. Čestitao bih svojim igračima jer smo danas ostvarili pobjedu koja će nam dosta pomoći u borbi za opstanak. Smatram da Liga za prvaka kojoj smo mi veoma blizu će nam dati prostora za afirmaciju mladih igrača tako da je ova današnja pobjeda išla u tom smjeru", rekao je Starčević, te dodao:

"Znali smo da je Olimpic opasna ekipa pa smo igrali disciplinovano. Iskoristili smo sporiji dio defanzivne linije Olimpica s brzim napadačima i  u prvom poluvremenu smo bili blizu rješavanju pobjednika utakmice, a u drugom dijelu smo to priveli kraju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi