Trener Krupe nakon poraza na Grbavici

Starčević: Jedan igrač Želje košta kao 11 igrača Krupe

Ekipa Krupe je danas gostovala na Grbavici u prvom polufinalnom duelu Kupa BiH gdje je poražena od domaćeg Željezničara rezultatom 2:0.

Gosti su pružili blijedu partiju na Grbavici i iznenadili defanzivnim pristupom s obzirom na stil igre koji inače preferira ekipa iz Krupe na Vrbasu. Ipak, strateg gostiju Slobodan Starčević nije bio pretjerano nezadovoljan ishodom današnjeg susreta.

"Ja sam čestitao Adžemu i čestitam Želji. Mi smo htjeli postići gol, ali nismo uspjeli. Ipak, smatram da je ovo aktivan rezultat... Sada želimo podići ekipu i osvojiti trofej", poručio je nakon meča Starčević, pa nastavio:

"Krupa je mali klub, a smatram da imamo nekih osam, kada je Premier liga u pitanju, kvalitetnih igrača. Danas smo, međutim, ostali i bez Fajića... Ipak, ponosni smo na ovo što radimo, ovo je naš maksimum."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nemamo dovoljno kvaliteta, ali svejedno igramo da dobijemo koga koga god možemo. Nama je cilj da Dujaković i Vukotić odigraju na nivou i mislim da su danas zadovoljili struku... Jedan igrač Želje košta koliko i 11 igrača Krupe, mi nemamo novca da se "raširimo" i mislim da smo do sada uradili vrhunski posao", dodao je trener Krupe.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Cuj iznenadili sa stilom igre!?!? Pa cijela filozofija Krupe je ne primiti gol, a u napadu sta bude... radite na sportskom portalu, a pisete nebuloze!!
7 1
Lud
Samo u Premijer ligi BIH... Izgubis 2-0 u gostima i kažeš javno na televiziji odmah nakon završetka utakmice da imas "odličan rezultat za revanš"!!!!!!??????????????
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi