Starčević: Na Grbavicu dolazimo u totalno rasterećenoj atmosferi

Krupa gostuje Željezničar

Starčević: Na Grbavicu dolazimo u totalno rasterećenoj atmosferi

S. Mlaćo

Krupa će nakon osvojenog boda u Širokom Brijegu, Ligu za prvaka otvoriti gostovanjem kod Željezničara. Tim iz predgrađa Banja Luke je već u drugom dijelu igrao sa Plavima, a Sarajlije su tada slavile 4:2. 

Svjestan je šef struke Krupe Slobodan Starčević da njegov tim očekuje težao posao, a šansu vidi u rasterećenoj atmosferi koja vlada u timu.

"Nakon dobro odigrane utakmice u Širokom Brijegu, podignute forme, u totalnoj rasterećenoj atmosferi i uz dobar rezultat, a to je plasman u Ligu za prvaka, odlazimo na Grbavicu da pokušamo da napravimo što bolji rezultat", kazao je Starčević u najavi meča.

Sutrašnji meč na Grbavici igra se u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi