Starčević: Zaslužili smo svaki dio boda u Širokom

Izjednačili u finišu meča

Starčević: Zaslužili smo svaki dio boda u Širokom

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe danas su remizirali na gostovanju protiv Širokog Brijega u okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Široki je od 17. minuti imao prednost golom Luke Menala, ali su gosti u samom finišu utakmice uspjeli da izjednače preko Slobodana Milovanovića i Pecaru napuste s jednim bodom. Trener Krupe, Slobodan Starčević, izjavio je za SportSport.ba da je njegova ekipa mogla i do tri boda.

"Svaki dio boda na Pecari smo zaslužili. U korektnoj i veoma dobroj predstavi mogli smo i do tri boda, ali nećemo ovom bodu gledati u zube. Digli smo formu i konkurentno ulazimo u nastavak prvenstva. Sada ćemo se odmoriti i dobro je što je meč sa Željom pomjeren za nedjelju jer imamo dan više odmora", rekao je Starčević, te se osvrnuo na naredne mečeve u Ligi za prvaka.

"Pa, naš cilj je da pokušamo kroz ove kvalitetne protivnike u Ligi za prvaka što bolje da se spremimo za izazove u Kupu BiH. Želimo u što boljoj formi da dočekamo daj susret u polufinalu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi