Starčević nakon poraza od Veleža: Idemo ovo nadoknaditi protiv Zrinjskog

Trener Radnika

Starčević nakon poraza od Veleža: Idemo ovo nadoknaditi protiv Zrinjskog

M. Šljivak

Radnik je danas u Bijeljini poražen od Veleža sa 0:1.

Tim Slobodana Starčevića neočekivano je poražen pred svojim navijačima, ali u taboru tima iz Bijeljine nema previše razočaranosti. 

"Nismo uspjeli da kreiramo šanse danas. Mi želimo biti u vrhu fudbala i ovakvim slučajevima kako se protivnik postavio i ove stvari moramo popravljati. Imamo dovoljno vremena, a da li ćemo promijeniti aktere ili ćemo kroz trening sve popraviti, to ćemo vidjeti", rekao je Starčević.

U posljednjoj utakmici ove sezone Radnik gostuje u Mostaru kod Zrinjskog, a Starčević najavljuje igru na pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne mogu zamjeriti svojim igračima na odnosu, ali smo napravili dobru uvertiru za Zrinjski. Idemo tamo da nadoknadimo ovo u Mostaru. Jeste teško reći, ali je to protivnik koji će nas motivisati"

Top Komentari

BN78
Mene kao navijača Radnika bila je sramota podcenjivačkih izjava Starčevića,sto govori o njemu kao osobi,kada je porastem izmisljs nesto.U najavamsutakmuca Zizoviću nikada nije padalo da ikoga oidcjeni ,pa makar igrali i protiv juniora nekoga kluba.Ovom Starčević neka je ovo nauk,da nije vise u klubovima poput Krupe i Tuzle,koji sebi mozda takve izjave mogu prustuti.
3 0
K79
I ti si pročitan trener već odavno postao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi