Krupa upisala novi poraz

Starčević: Ne stidim se onog što smo uradili u današnjem meču

S. Mlaćo

I pored dobre partije nogometaši Krupe kraj meča sa Sarajevo dočekali su pognutih glava. Sarajevo iz predgrađa Banja Luke nosi tri boda, a Slobodan Starčević, trener Krupe, i pored poraza nije nezadovoljan. 

"Čestitam kolegi Musemiću, a ovo je poraz koji malo boli. Ne stidim se onog što smo uradili u današnjem meču, mi smo svjesni da je ovo za nas prevelik zalogaj. Možemo biti zadovoljni našom pozicijom na tabeli, te smo mi danas odigrali jedno od najboljih poluvremena u Premijer ligi, to je prvo poluvrijeme", kazao je Starčević.

"Od 60. minute smo pali, pokušali smo nešto izmjenama i pokušat ćemo se podići na veći nivo u narednom periodu", dodao je Starčević.

Krupa će u srijedu u goste Širokom Brijegu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi