Starčević: Nećemo se orijentisati na odbranu svog gola

Trener Krupe pred Željezničar

Starčević: Nećemo se orijentisati na odbranu svog gola

S. Mlaćo

Krupa u nedjelju u okviru 8. kola BH Telecom Premijer lige BiH gostuje Željezničaru na Grbavici, a tim povodom medijima su se obratili šef stručnog štaba Krupe Slobodan Stračević i igrač Slobodan Milanović.

“Nakon odigranih sedam kola i sedam dobrih utakmica, uz tri zadnje koje smo bez problema doveli u svoju korist, idemo u rasterećenoj atmosferi na Grbavicu i u atmosferi proslave 96. rođendana Željezničara. Želimo da jednom dobrom i nadam se efikasnom igrom uveličamo taj dan. Ispred sebe imamo jednu kvalitetnu ekipu, koja kao i mi u zadnje tri ili četiri utakmice niže pobjede. Ima dobru odbranu, dve ekipe sa najboljom odbranama u ligi, ali nećemo se orijentisati na branjenje svog gola, nego ćemo nastaviti sa efikasnošću koju su oni ispoljili u Bijeljini, a mi ovdje protiv Mladosti iz Kaknja i taj dan učiniti još ljepšim. Nemamo problema sa povrijeđenim igračima, osim Redžića koji se uključio u individualni rad, kartoniranih nemamo, tako da u punoj kapaciteti i rasterećonoj atmosferi idemo prema prazniku bh. fudbala", rekao je Starčević.

Igrač Krupe Slobodan Milanović pred utakmicu protiv Željezničara istakao: ” Ispred nas je jedna veoma kvalitetna ekipa i ja očekujem poslije tri vezane pobjede da nastavimo našu dobru igru i sve osim poraza nama odgovara na Grbavici”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Krupe i Željezničara igra se sutra sa početkom u 19:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi