Starčević optimista: Pobjedom se približiti našem cilju

Krupa dočekuje Radnik iz Bijeljine

Starčević optimista: Pobjedom se približiti našem cilju

S. Mlaćo

Krupa u subotu pred svojim navijačima dočekuje momčad Radnika iz Bijeljine.

 Tim iz okolice Banja Luke nema prava na kiks s obzirom na tešku situaciju na tabeli, no Radnik sjajno igra u nastavu sezone pa nas očekuje veoma kvalitetan meč.

U Krupi razmišljaju samo o tri boda.

"Raduje nas da nakon utamice na Koševu smo dobro radili. Željno očekujemo Radnik, iako je to neugodan protivnik. Pobjedom se želimo približiti našem cilju, a to je da i naredne godine igramo Premijer ligu. Znamo dobre i loše strane protivnika i nadam se da ćemo biti sretniji i veseliji poslije utakmice u subotu", kazao je povratnik na klupu Krupe Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čeka nas teška utakmica. Radnik je najnezgodniji rival u ovom trenutku, te ih mi respektujemo. Ne plašimo se, želimo tri boda i ako ponovimo igru protiv Sarajeva mislim da pobjeda neće doći u pitanje", dodao je iskusni Bojan Puzigaća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi