Starčević: Sarajevo je pravi ispit za nas

Trener Krupe

Starčević: Sarajevo je pravi ispit za nas

Ekipa Krupe najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg dijela Premijer lige BiH.

Banjalučani su u prva tri kola upisali pobjedu i dva remija, te su trenutno četvrta ekipa prvenstva sa 5 bodova.

Izabranici Slobodana Starčevića će sutra, ipak, imati nešto teži zadatak, pošto će u okviru četvrtog kola gostovati ekipi Sarajeva, koja takođe ne zna za poraz u novoj sezoni.

Banjalučani su spremni za okršaj sa favorizovanim Sarajlijama i nadaju se pozitivnom rezultatu.

"Bili smo nadomak osvajanja tri boda protiv Radnika, ali smo zbog pada koncentracije u završnici osvojili samo bod. Zbog toga u sutrašnji meč sa Sarajevom, ali i svaki naredni, ulazimo maksimalno skoncentrisani. Očekuje nas nešto teži raspored i moraćemo dobro zapeti kako bi ostali u gornjem dijelu tabele. Utakmica sa Sarajevom biće pravi ispit za našu mladu ekipu. Protivnik je jako kvalitetan. Posjeduje odličan vezni red, ali i ubojit napad", rekao je za SportSport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Sarajeva i Krupe na rasporedu je sutra od 17.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi