Starčević u posjeti bundesligašu Freiburgu

Trener Tuzla Cityja

Starčević u posjeti bundesligašu Freiburgu

Trener bh. premijerligaša Tuzla Cityja Slobodan Starčević prvenstvenu pauzu iskoristio je za posjetu Njemačkoj.

Kako bi se dodatno educirao ovaj ambiciozni stručnjak je posjetio redove tamošnjeg bundesligaša Freiburga, gdje je ujedno i stažirao kada je stekao UEFA-inu PRO licencu.

"U Freiburgu su me sjajno primili, tamo imamo još uvijek dobrih prijatelja i rado ih posjetim", kaže Starčević i dodaje kako je odlazak tempirao i da gledanje jedne bundesligaške utakmice.

"Gledao sam uživo meč između Freiburga i RB Leipziga u kojem su domaćini slavili sa 3:0. Bila je sjajna atmosfera i izvanredna utakmica."

Starčević je mislima uveliko na ono što čeka Tuzla City u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U stalnoj sam vezi sa ljudima iz kluba. Razmjenjujemo mišljenja u vezi igračkog kadra, priprema i svega ono što nas čeka. Startamo sa pripremama 10. januara i vjerujem da ćemo do tada popuniti igrački kadar. Za sada je stigao Trumić, a u pregovorima smo sa još nekoliko imena, pa ćemo vidjeti šta će od svega biti", kaže Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi