Starčević: Ušli smo u željeni ritam

Trener Krupe zadovoljan

Starčević: Ušli smo u željeni ritam

Ekipa Krupe iz Krupe na Vrbasu se ovih dana priprema u makedonskom Ohridu, gdje ima odlične uvjete za rad.

Krupa je jučer odigrala svoju prvu utakmicu na drugom dijelu priprema. Bh. premijerligaš je bio bolji od Pobede rezultatom 3:0, a trener Slobodan Starčević je istakao da je veoma zadovoljan razvojem situacije.

"Ušli smo već u ritam koji smo priželjkivali, brzo smo se aklimatizovali u Makedoniji, sve teče po zacrtanom planu i programu. Igrači u vedroj atmosferi izvršavaju svoje profesionalne obaveze i možemo da budemo prezadovoljni kompletnim ambijentom, od uslućnosti i gostoljubivosti naših domaćina, do kvaliteta terena. Nadamo se da će nas ova atmosfera pratiti tokom cijelog boravka u Makedoniji", rekao je Starčević, te nastavio:

"Danas smo odradili veoma intenzivan trening, koji su svi prvotimci dobro podnijeli. Raduje činjenica i da su Nikola Dujakovic, Mladen i Vladimir Ilic počeli sa individualnim treninzima, i nadamo se da će se ubrzo pridružiti ostatku ekipe. Poslije jučerasnje utakmice, i današnja dva treninga ekipa je dobila kao nagradu relaks u obližnjem spa centru. O svemu vodimo računa".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa će u nedjelju, 5. februara igrati meč sa novim prevoligašem Makedonije Škupijem iz Skoplja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi