Starčević: Vidjet ćemo hoću li ostati u Krupi

Istekao mu ugovor

Starčević: Vidjet ćemo hoću li ostati u Krupi

Slobodan Starčević je ubjedljivo najdugovječniji trener u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a na klupi Krupe je već četiri i po godine.

Nakon poraza od Borca u finalu Kupa Grada Banja Luke (2:0), Starčević je najavio da bi mogao napustiti Krupu, a za SportSport.ba je poručio kako su sve opcije otvorene.

"Sve je moguće. Vidjet ćemo hoću li ostati u Krupi. Moram sjesti i razgovarati sa čelnicima Krupe, tada će stvari biti jasnije", rekao je Starčević.

Krupa će sezonu u Premijer ligi BiH završiti na šestom mjestu a igrala je i finale Kupa BiH. Osim toga, Krupljani su se takmičili i u Kupu Republike Srpske gdje će u finalu igrati protiv Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrali smo na tri fronta, praktično od 14. marta igramo po sistemu srijeda-subota. Naša ekipa je mlada, ekipa nema toliku širinu i ovo su bili zaista veliki napori za nas. Iako smo izgubili već u dva finala (Kup BiH, Kup Grada Banja Luke), igrali smo Ligu za prvaka i mislim da je iza nas sezona u kojoj smo ispunili sve ciljeve".

"Potvrda dobrog rada su i tri transfera u Evropu koja smo napravili. Otišli su Koljić, Jašarević i evo sada Vukotić. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni urađenim u ovoj sezoni", zaključio je Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi