Radnik slavio u Krupi

Liga za prvaka

Radnik slavio u Krupi

M. Šljivak

Fudbaleri Radnika pobijedili su kao gosti Krupu sa 1:3 i osigurali su peto mjesto na tabeli za ovu sezonu.

Odlično prvo poluvrijeme donijelo je nekoliko šansi na obje strane, a viđen je i jedan pogodak. Lijepu akciju gostiju u devetoj minuti završava Hadžić za prednost od 0:1.

Mogao se lako rezultat u prvom dijelu promijeniti na obje strane. Viđeno je nekoliko zaista dobrih šansi, ali na kraju se rezultat nije mijenjao i na odmor se otišlo vodstvom Radnika od 0:1.

Nakon pet minuta igre u nastavku Krupa je izjednačila. Lijepu akciju domaćih završava Dujaković za poravnanje rezultata na 1:1.

Potom oba tima propuštaju nekoliko dobrih šansi, a u 75. minuti gosti dolaze do novog gola. Velibor Đurić je iskoristio priliku i pogodio je za prednost od 1:2.

Do kraja je prilika bilo još, a u 90. minuti Radnik stiže i do trećeg gola. Konačnih 1:3 postavio je Okić.

Liga za prvaka, 9. kolo:

Krupa - Radnik 1:3 (Dujaković 50' / Hadžić 9', Đurić 75', Okić 90')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

KRUPA: Fejzić, Maksimović, Makitan, Lukić, Dujaković, Glamočić, Nikodijević, Dabić, Mirosavljević, Marjanović, Šamara.

RADNIK: Ružić, Martinović, Sušić, Stojanović, Mekić, Zec, Hadžić, Bradonjić, Đurić, Okić, Merajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti