Starčević: Zadovoljan sam, ovo je bila odlična provjera

Trener Krupe za SportSport.ba

Starčević: Zadovoljan sam, ovo je bila odlična provjera

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe poraženi su danas u prijateljskom susretu od Željezničara sa minimalnih 1:0.

Krupi je presudio Ivan Lendrić sa 11 metara u prvom poluvremenu, a trener ovog tima Slobodan Starčević nije bio nezadovoljan nakon meča, što je i priznao za SportSport.ba

"Poraženi smo malim rezultatom 1:0, a u prvom planu i nije bio rezultat. Ja sam zadovoljan sa dvije i pol ekipe koje su igrale po 45. minuta i mislim da je ovo bila odlična provjera. Ovo nam je naznaka šta trebamo raditi u budućnosti, te mislim da će Krupa ponovo napraviti ekipu koja će biti dosljedna kvalitete Premijer ligu BiH", kazao je Starčević za SportSport.ba.

"Imamo nekoliko igrača na probi i mislim da smo pogodili sa tim igračima, jer su to mladi igrači i Krupa će i iduće godine gajiti istu filozofiju igranja i treniranja sa mladim igračima, te pokušati da kroz Premijer ligu ne samo ganja rezultat, već i afirmiše mlade igrače", dodao je trener FK Krupa Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi