Starčević: Zadržati trenutnu poziciju

Krupa gostuje Olimpicu

Starčević: Zadržati trenutnu poziciju

Tokom reprezentativne pauze Krupa je vrijedno radila i pripremala se za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH.

Do odlaska na zimsku pauzu ostalo je da se odigraju još tri kola, a banjalučki tim prvi naredni ispit imaće u nedjelju, kada gostuje ekipi Olimpica.

"Olimpic je posljednji na tabeli, ali sigurno nije protivnik za potcjenjivanje. Mislim da je sa dolaskom novog trenera došla i nova energija, tako da nam neće biti lako. Mi smo se kvalitetno spremali za ovaj duel i smatram da ukoliko budemo na svom nivou možemo očekivati pozitivan rezultat", rekao je za SportSport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Na pitanje sa kojim bodovnim saldom u naredne tri utakmice bi bio zadovoljan, Starčević odgovara:

"Trenutno smo četvrti i naš cilj je da obezbijedimo Ligu za prvaka. Važno je da sakupljamo bodove iz kola u kolo kako bi se zadržali u gornjem dijelu tabele. Do odlaska na zimsku pauzu odigraćemo još dvije teške utakmice, protiv Širokog i Slobode. To su kvalitetni rivali koji ciljaju visok plasman i nadam se da ćemo i protiv njih biti na visini zadatka i da ćemo u lijepoj atmosferi otići na zaslužen odmor", izjavio je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je dodao da protiv Olimpica neće moći računati na Sašu Kajkuta i golmana Mladena Ilića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi