Starčević: Zahtjevan zadatak protiv Viteza

Trener Krupe uočio meča drugog kola Premijer lige BiH

Starčević: Zahtjevan zadatak protiv Viteza

D. Rakanović

Fudbaleri Krupe će u okviru drugog kola Premijer lige BiH gostovati Vitezu. 

Krupa je u prvom kolu u Bijeljini protiv Radnika odigrala nerješeno u meču bez golova (0:0).

Trener Krupe Slobodan Starčević istakao je da je ekipa spremna za gostovanje u Vitez, kao i da se nada pozitivnom rezultatu. 

"Nakon odigranog prvog kola i utakmice u Bijeljini možemo biti zadovoljni jednim bodom, nismo bili zadovoljni igrom. Ovu sedmicu smo iskoristili da najprije ofanzivne procese podignemo na viši nivo i mislim da smo uspjeli. Idemo spremni na još jedno gostovanje, ovaj put u Vitez, protiv ekipe koja je imala svojih organizacionih problema. Prije deseta dana dobili su novu Upravu i novi vjertovi pušu u Vitezu, s obzirom na to i na njihovu odigranu utakmicu u Kaknju možemo reći da nas čeka jedan veoma zahtjevan zadatak. Skautirali smo ekipu Viteza i nadam se da ćemo naći dobitno rješenje prvo da odigramo jednu dobru utakmicu i da se vratimo sa jednim ili sa tri boda iz Viteza”, rekao je Starčević na konferenciji za novinare. 

Fudbaler Radosav Aleksić je istakao da je Vitez u dosta izmijenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Vitez je ekipa koja je dosta promjenila sastav u odnosu na prošlu godinu, krenuli su dosta kasno sa pripremama, ali to ne znači da nas čeka lak posao tamo. Oni će željeti da dođu do tri boda i pokušaće da nas dobiju. Skautirali smo njihovu ekipu, znamo sve njihove prednosti i mane. Idemo da probamo da osvojimo tri boda i da ciklus od dva gostovanja riješimo na najbolji mogući način.” rekao je Aleksić.  

Duel između Viteza i Krupe na rasporedu je sutra na Gradskom stadionu u Vitezu sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije