Kozara uspješna u posljednjoj provjeri

Pobjeda nad juniorima Krupe

Kozara uspješna u posljednjoj provjeri

Kozara iz Gradiške uspješno je apsolvirala "generalku" pred nastavak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske.

Posljednju provjeru fudbaleri Kozare imali su danas protiv juniora Krupe, a zanimljiva utakmica na kraju je okončana rezultatom 4:2 u korist tima iz Gradiške.

Kozaru na proljeće čeka težak posao u Prvoj ligi Republike Srpske. Tim na čijem čelu je Vule Trivunović trenutno zauzima pretposljednju poziciju sa svega deset osvojenih bodova i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Inače, Kozara drugu polusezonu otvara utakmicom protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Zbog poznatih vremenskih uslova i stanja terena na Gradskom stadionu u Gradišci, još nije poznato tačno vrijeme i mjesto odigravanje ove utakmice 17. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi