Starčević: Želimo hrabro izaći Pod Bijeli brijeg

Težak ispit za Radnik

Starčević: Želimo hrabro izaći Pod Bijeli brijeg

S. Mlaćo

Nakon poraza od Veleža na domaćem terenu, u Radniku se okreću posljednjoj utakmici ove sezone.

Bijeljinci će u goste Zrinjskom i sigurno ih čeka težak posao.

Pred ovaj meč govorio je šef struke Radnika Slobodan Starčević, nasljednik Mladena Žižovića koji je otišao upravo u Zrinjski.

"Svjesno smo da smo zakazali pred domaćom publikom prošlo kolo. Sada smo svjesni snage rivala, iako oni imaju rezultatsku krizu, ali svjesni smo da idemo ekipi koji dobro poznaje ekipu, koji je selektovo ovu ekipu, te da nama nedostaju četvorica igrača (Maksimović, Radović, Popara, Vasić). Nadam se da smo pronašli dobitnu kombinaciju i da prije svega hrabro izađemo Pod Bijeli Brijegom, te da se pokušamo vratiti u Bijeljinu neporaženi", kazao je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi