Radnik priprema novi zvučni transfer

Ko je sljedeći kapitalac u Bijeljini?

Radnik priprema novi zvučni transfer

A. Čaušević

U proteklih nekoliko godina Radnik je realizovao nekoliko zvučnih izlaznih transfera, prije svih one Samira Memiševića i Besima Šerbečića. 

Bijeljinski klub radi već na novom poslu koji će donijeti značajnu finansijsku sumu u kasu. Novi kapitalac u redovima premijerligaša iz Semberije je Vladimir Bradonjić.

Za Bradonjića je zainteresovano niz klubova, a najupornija je Crvena zvezda. Beograđani ovog 19-godišnjaka u svojim redovima žele vidjeti još u januaru.

Talentovani krilni fudbaler u dosadašnjem dijelu sezone igra odlično. Na 13 susreta zabio je pet golova, uključujući hat-trick protiv Zvijezde 09.

Prema nezvaničnim infomracijama na radaru inostranih klubova se nalazi i Demir Peco koji je ove takmičarske godine u zavidnoj formi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je prethodnih godina realizovao transfere Samira Memiševića, Besima Šerbečića i Dine Beširovića. Njihovim prodajama zarađeno je 1.200.000 eura.

Memišević je pojačao Groningen za 500.000 eura, Šerbečić je otišao u Rosenborg za 250.000 eura, a Beširović je postao novi član Hajduka za 450.000 eura.

Top Komentari

BN78
Realno,bilo bi mu bolje u Partizanu,al eto.
1 0
siskobn
Slazem se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi