12

Komentari (12)

Benjamingst
Novi selektor treba reci ovim zvijezdama nema poziva dok se vi nepromjenite...
Mu'min Juventino FKS
Zacepi hajvanu
Aoki
Uzalud sve te statistike kad zatucani navijač BiH reprezentacije očekuje da Miralem Pjanić sam pobjedi svaku utakmicu
Manijak87
Ponoviću se po hiljaditi put. Od Pjanića se očekuje da svojom prisutnošću na terenu: a) podigne nivo igre, b) bude potpora igračima oko sebe (liderska uloga) i c) bude prisutniji u napadačkim aspektima igre. Od igrača takvog kalibra upravo se ovo i očekuje.
Aoki
Ja tebi neću više ponavljati, Miralem Pjanić je primoran da na sredini terena igra sa Bešićem i Sarićem a u napadu ima samo jednog Edina kojeg dupla svaka odbrana protiv koje igramo a u Juventusu igra sa 10 babaroga i ni u Juventusu ni Romi nije bio nikakav lider zato nemoj manijače da letiš pred rudu
Nany
MIRE nije PUKI ,a bogami ni DŽEKO nije PUKI .Neka se stide oba, ako im je ostalo imalo obraza !
BobPaisley
@Aoki...dzaba ti to pricas debilima,objasnjavao sam ja par puta ali nema koristi...ovdje komentarisu uglavnom djeca koja previse igraju igrice,FIFA i folovi,pa misle da sa jednim igracem mogu od gola do gola sve pretrcati i zabiti gol...da ne pricam da mnogi od njih nikad u zivotu nisu sutnuli loptu...
Manijak87
@BobPaisley Debilima? Debil te rodio, ha ja. Ako ne znaš normalno komunicirati onda marš u p.m.
ljiljan
Nas Pjanke je igrac svjetske klase i svaka repka bi bila sretna da ga ima. To sto neki misle da se on ne trudi dovoljno ne znam sta ocekuju od njega, sigurno izvlaci maksimum kakve saigrace ima
Manijak87
Pa zašto onda folira povredu protiv Italije? Hajde reci, majke ti. Rekao sam ranije danas i opet ću ponoviti, Pjanić je svjetska klasa u klubu, reprezentativno nikad neće biti lider na terenu. Broj 10 on nosi na leđima jarane, broj kojeg nose zvijezde tipa Messi, Maradona, Di Stefano, Zico, Ronaldinho, Cruyff ... Toliko!
Hooruk
Dječačiću, ti kao znas sta je pica, ti jedino mozes znati sta je pica ako si me poslusao kad sam ti rekao da napravis sebi brata i u tom slucaju to je jedina pica koju ti mozes ocjeniti a nikakve tri. Pregledaj spuzvu boba i hiti ga na pereza i spavanje.
Hooruk
Svaka cast druze, drago mi je zbog tebe sto si sve u zivotu ostvario, jos samo da uradis lobotomiju i tada ces biti kompletan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.