Steaua nudi tri miliona eura za Šovšića?

Prema pisanju rumunskih medija

Steaua nudi tri miliona eura za Šovšića?

Steaua je zainteresovana za Damira Šovšića, 21-godišnjeg veznjaka Zagreba, a ako je vjerovati nekim rumunskim izvorima nekadašnji prvak Evrope spreman je platiti tri miliona eura za njegove usluge.

U sklopu priprema za nadolazeću sezonu Zagreb je igrao utakmicu protiv Steaue koja je završila 1:1. Strijelac za Pjesnike bio je 21-godišnji veznjak, a tokom susreta svi napadi Zagreba kretali su od njega.

Ukoliko ponuda od tri miliona eura stigne na adresu Zagreba, to će biti najveća ponuda za nekog igrača Pjesnika ikada. George Becali, većinski vlasnik Steaue, ne štedi kada stručni štab procijeni da bi igrač mogao biti dobro pojačanje, tako da je moguće da su navodi rumusnkih medija tačni.

Šovšić je rođen u Goraždu, a nastupao je za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Imao je i poziv mlade reprezentacije Hrvatske, no nije upisao nijedan nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti