Prodaju se kopačke s kojima je "poništen" gol Ronalda u Beogradu

Na aukciji i za pomoć malom Gavrilu

Prodaju se kopačke s kojima je "poništen" gol Ronalda u Beogradu

E. Škorić

Nedavno je kapitenska traka Cristiana Ronalda prodana na aukciji za liječenje šestomjesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije, a sada će se pomoć prikupiti i prodajom kopački koje su donijele veliki bod Srbiji protiv Portugala.

Podsjećamo da je Stefan Mitrović praktično iz gola izvukao loptu nakon udarca Ronalda. Gol u zadnjim sekundama pri rezultatu 2:2 nije priznat iako je bilo jasno da je lopta prešla gol-liniju.

Kopačke u kojima je Mitrović spriječio gol Ronalda će u svrhu prikupljanja pomoći malom Gavrilu biti prodate na aukciji.

Mitrović je donirao kopačke i tako se uključio u pomoć bolesnog dječaka. Traka Ronalda je otišla za oko 64.000 eura, pitanje je samo koliko će neko biti spreman da plati za kopačke srbijanskog defanzivca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi