Prodavali 50 kilograma kokaina s logom Cristiana Ronalda

Prodavali 50 kilograma kokaina s logom Cristiana Ronalda

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo ima svoj brend i prepoznatljivi logo "CR7", koji je poznat u cijelom svijetu, no ovaj put se taj logo našao na paketima droge.

Portugalac nema nikakve veze s viješću u kojoj je saopšteno da je policija u New Yorku uhapsila dvojicu krijumčara droge sa 50 kilograma kokaina.

Droga je bila upakovana u ambalažu s pečatom i logom "CR7".

"Više od 50 kilograma kokaina pronađeno je u stanu na sedmom spratu u stambenom kompleksu u Queensu. Istražitelji i agenti uhapsili su dvije osobe i pronašli napunjeni pištolj i više od 200.000 dolara, uz 50 kilograma kokaina", navela je policija u Neq Yorku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Hele
Jedva cekam Osimov komentar da se malo smijem :)
2 0
starigrad
Željo ne može ni iz penala dati GO. Najbolje bi im bilo da ubace koju marku u Sedam braće. Mora da su negdje svi redom ograisali.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi