Stekelenburg ne razmišlja o odlasku

Golman Ajaxa sretan u Amsterdamu

Stekelenburg ne razmišlja o odlasku

Golman amsterdamskog Ajaxa Maarten Stekelenburg konstantno se povezuje sa prelaskom u redove Arsenala ili Manchester Uniteda na kraju ove sezone.

Međutim, ovaj 28-godišnji reprezentativac Holandije izjavio je kako uopšte ne razmišlja o odlasku u ljetnom prelaznom roku.

"Nigdje ne piše da moram napustiti Ajax ovoga ljeta. Međutim, ukoliko slučajno dođe neka zanimljiva ponuda svakako ćemo je razmotriti. Ipak, ja sam sretan u Ajaxu, koji je veliki klub, a za sada što se tiče mog transfera nema ništa konkretno", rekao je Stekelenburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.