Stekelnburga svi žele, ali ponuda nema

Stekelnburga svi žele, ali ponuda nema

Edmir Škorić

Holandski golman Maarten Stekelenburg već se neko vrijeme "seli" iz Ajaxa, no njegov menadžer Rob Jansen ističe kako nema ponuda drugih evropskih klubova.

Ranije se kao Stekelenburgova budućnost spominjao Arsenal, Manchester United, Milan, Juventus..., no prema svemu sudeći to su samo špekulacije, jer njegov menadžer Rob Jansen nije zaprimio nikakvu ponudu.

"Ništa se po tom pitanju trenutno ne događa. Nije bilo nikakvih kontakata s italijanskim momčadima, kao niti sa bilo kojim drugim klubovima", kazao je Jansen.

Jansen nije želio potvrditi da li je njegov klijent namjerava napustiti rodnu zemlju i otići u inostranstvo.

"Da li on želi preći u neku drugu ligu? Trenutno ne mogu ništa potvrditi. Postoji, međutim, još uvijek mogućnost da potpiše produženje ugovora s Ajaxom", dodao je Jansen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.