Stepanov i Sarajevo sve bliže sporazumnom raskidu ugovora

Defanzivac napušta Koševo

Stepanov i Sarajevo sve bliže sporazumnom raskidu ugovora

Midhat Šljivak

Iskusni defanzivac Milan Stepanov veoma je blizu raskida ugovora s FK Sarajevo.

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu s Koševa, dvije strane pregovaraju o sporazumnom raskidu saradnje i dogovor je blizu realizacije.

Srbijanski fudbaler će tako vjerovatno napustiti redove aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine u januarskom prelaznom roku.

Mediji u Srbiji ga već povezuju s ekipom Vojvodine, pa bi 32-godišnji defanzivac karijeru mogao nastaviti u timu iz Novog Sada.

Stepanov je u junu ove godine stigao u redove bordo tima. Najavljivan je kao veliko pojačanje, ali nije pokazao gotovo ništa od bogatog iskustva koje je stekao igrajući u velikom broju evropskih timova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karijeru je počeo upravo u Vojvodini, a igrao je za Trabzonspor, Porto, Malagu, Bursaspor, Mersin, te kiparsku Omoniju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.