Stepanović najavljuje pobjedu

Laktaši gostuju Zrinjskom

Stepanović najavljuje pobjedu

Laktaši, koji su jesenji dio sezone završili ubjedljivo na posljednjem mjestu, u zimskom prelaznom roku su se znatno pojačali, pa se sada nalaze na rubu cilja da izbore učešće u Premijer ligi i naredne sezone.

Međutim, da bi se izborio opstanak u društvu najboljih, potrebno je donijeti i pokoji bod sa gostovanja. Laktaši sutra gostuju kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjskog i svjesni su da je pred njima izuzetno težak zadatak.

"Naša svaka utakmica do kraja sezone je od velike važnosti u borbi za opstanak. Svjesni smo da u ovom kolu za protivnika imamo jednu veoma kvalitetnu ekipu, kojoj je jako teško oduzeti bodove kada je domaćin, ali mi nemamo drugog izbora. Moramo napasti Zrinjski i pokušati doći barem do boda, a možda i do pobjede, jer bi s tim bodovima došli u izglednu situaciju da na kraju sezone ipak izborimo učešće u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Neće biti lako, u to nema sumnje, ali mislim da imamo dovoljno kvalitete, ali i volje i želje, da dođemo do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba trener Laktaša Dragoslav Stepanović.

Susret 27. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Laktaša na programu je sutra, na stadionu Bijeli Brijeg, sa početkom u 19 sati. Glavni sudija je Emir Alečković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.