Zbog silovanja maloljetnice uhapšen Afrikanac koji je zimus stigao u FK Velež

Stephane Barou iza rešetaka

Zbog silovanja maloljetnice uhapšen Afrikanac koji je zimus stigao u FK Velež

M. Šljivak

Fudbaler iz Obale Slonovače Stephane Barou (19) uhapšen je u Mostaru zbog optužbe za silovanje.

Mladi 19-godišnji fudbaler priključio se ekipi Veleža na pripremama u Turskoj, a stručni štab mostarskog kluba odlučio je da ga zadrži u svom taboru.

Međutim, dok je čekao radnu dozvolu kako bi imao pravo nastupa za Rođene, ovaj fudbaler priveden i saslušan je zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanja maloljetnice.

On je predat u nadležnost Tužilaštva HNK. Trenutno se Barou nalazi iza rešetaka, a uskoro će se znati detalji o daljnim mjerama za ovog 19-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako bi umjesto početka lijepe priče u bh. fudbalu Barou mogao završiti na dugogodišnjoj robiji i karijera mu je vjerovatno završena bez da se uopšte i zahuktala.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
MENTALITET VRAPCICI!
6 46
Ljacmu1
Šta će drugo Šoše dovest
2 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi