Šteta što majstorija Aguera nije završila golom

Sjajan pokušaj Argentinca protiv Wet Hama

Šteta što majstorija Aguera nije završila golom

Endin Čaušević

West Ham danas u okviru 23. kola engleske Premier lige na svom terenu igra protiv ekipe Manchester Cityja.

Domaća ekipa do vodstva je stigla već u prvoj minuti utakmice kada je na asistenciju Kouyatea mrežu Harta zatresao Valencia. Samo pet minuta kasnije City je imao sjajnu priliku za izjednačenje, Aguero je majstorski pokušao da lobuje golmana domaćih, ali je pogodio stativu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, samo minutu kasnije gosti su uspjeli da izjednačenje. Jenkinson je u kaznenom prostoru oborio Aguera, a isti igrač siguran je bio sa bijele tačke.


Promasaj Aguera by ss_video
Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi