Stevanović najbolji nogometaš Autonomne Pokrajine Vojvodine

Novo priznanje za 22-godišnjeg bh. reprezntativca

Stevanović najbolji nogometaš Autonomne Pokrajine Vojvodine

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miroslav Stevanović (22) proglašen je najboljim nogometašem Autnomne Pokrajine Vojvodina.

U hotelu "Park" u četvrtak navečer Stevanoviću je uručeno priznanje za najboljeg nogometaša na 56. tradicionalnom izboru za najboljeg sportistu Autonomne Pokrajine Vojvodine, a kojeg je organizirao 'Dnevnik', najčitaniji vojvođanski medij.

 

Naš reprezentativac je do dresa A-selekcije upravo i stigao nakon briljantnih izdanja u dresu Novosađana, gdje je postigao 12 golova u 69 utakmica.

 

Stevanović trenutno odmara u rodnom Zvorniku, a mediji ga sve češće povezuju s njemačkim i ruskim klubovima, te nije isključeno da već u januaru napusti redove srbijanskog prvoligaša, gdje se nalazi od 2008. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti