Stevanović: Njemačka, Rusija? Odmaram se u Zvorniku

Želi s Vojvodinom osvojiti trofej

Stevanović: Njemačka, Rusija? Odmaram se u Zvorniku

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i jedan od najboljih igrača Vojvodine, Miroslav Stevanović, ne zamara se previše pričama o transferu.

Naime, Stevanović se već duže vrijeme povezuje sa brojnim klubovima iz Njemačke i Rusije, no kako sam kaže, sa takvim pričama se previše ne zamara.

"Njemačka, Rusija, znam za sve to iz dnevne štampe. Ja se odmaram u Zvorniku u društvu najjbližih i nikakvih vijesti o ponudama nema. U kontaktu sam s menadžerom, ali kažem, ništa konkretno nema, tako mi preostaje samo da uživam u odmoru", za Večernje novosti je izjavio Stevanović.

"Ukoliko stigne ponuda koja se ne odbija, onda možemo o tome razgovarati. Međutim, za sada nema potrebe trošiti riječi, moj klub je Vojvodina. Jedva čekam da krene drugi dio sezone. Želja je da osvojimo trofej, prvi u historiji i to nam je ogroman motiv", zaključio je Stevanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.