Stevanović u Primeri debituje na Mestalli?

19. kolo španske Primere

Stevanović u Primeri debituje na Mestalli?

Ekipa Seville će u 19. kolu španske Primere gostovati na Mestalli kod Valencije, a u ovom susretu minutažu bi mogao dobiti i naš reprezentativac Miroslav Stevanović.

Kako navode španski mediji, naš reprezentativac i novi igrač tima iz Andaluzije, Miroslav Stevanović je u široj konkurenciji za ovaj susret te bi vrlo lako mogao u ovom duelu i da debituje u španskoj Primeri.

 

Stevanović je već debitovao za Sevillu, ali u Kupu Kralja protiv Mallorce kada je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Trener Michel u ovom susretu računa na sljedeće igrače: Palop, Diego Lopez, Cicinho, Coke, Fazio, Spahić, Botia, Fernando Navarro, Maduro, Medel, Kondogbia, Stevanović, Rakitić, Reyes, Perotti, Jesus Navas, Manu del Moral, Jose Antonio Reyes, Baba i Negredo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.