Stevanović zbog gluposti odigrao samo 37 minuta u porazu Servettea
Stevanović je u 37. minuti napustio igru

Propustit će i naredni meč

Stevanović zbog gluposti odigrao samo 37 minuta u porazu Servettea

S. Pašalić

Ekipa Servettea je u 9. kolu švicarskog prvenstva na svom terenu poražena od Zuricha sa 0:1.

Domaći su željeli prekinuti niz od tri utakmice bez pobjede, ali su na kraju upisali novi poraz.

Jedini gol na utakmici je postigao Marcesano u 33. minuti, ali je posao gostima nakon toga bio olakšan s obzirom sa su samo četiri minute kasnije imali i igrača više.

Naime, bh. nogometaš Miroslav Stevanović je morao napustiti igru zbog drugog žutog kartona već u 37. minuti meča.

Bivši igrač Borca i Željezničara je prvi žuti karton dobio već u 11. minuti, a onda je u 37. minuti nakon udaranja protivnika po licu dobio i drugi žuti karton i morao je napustiti igru.

Stevanović je inače ove sezone odigrao jedanaest utakmica za Servette i postigao je dva gola i upisao dvije asistencije, ali će sada zbog crvenog kartona propustiti naredni meč protiv Xamaxa.

Video možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti