Stevanoviću novo priznanje u Švicarskoj

Zaista mu ide sjajno

Stevanoviću novo priznanje u Švicarskoj

Samir Mlaćo

Novi- stari bh. repezentativac MiroslaV Stevanović pruža sjajne partije u Švicarskoj.

Prvenstvo u Švicarskoj kao i u ostalim ligama prekinuto, a portal sport.ch je odlučio napraviti tim od idealnih jedanaest.

Stevanović, član Servettea, je sasvim očekivano našao svoj mjesto u timu, dok nema mladog bh. reprezentativca Ermedina Demirovića, člana St. Gallena.

"Servette ovisi o igrama Stevanovića. On je jedan o najboljih igrača u ligi i njegov klubu mnogo zavisi od njegove forme", piše ovaj portal.

Stevanović je postigao četiri gola, te dodao čak 11 asistencija.

Zbog toga se našao i na spisku selektora naše reprezentacije Dušana Bajevića, no jasno je da od utakmica baraža bar za sada nema ništa.

Top Komentari

Rajvosa2019
Dodao bi jos uz to da je najzasluzniji igrac u Servette , da su se plasirali u 1 Svicarsku ligu - u Sezoni 18/19 je dao 11 golova + 16 asistencija
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi