Steven Gerrard pravi strašan tim u Rangersu: Stiže čak osam pojačanja!

Ima jasan plan

Steven Gerrard pravi strašan tim u Rangersu: Stiže čak osam pojačanja!

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler Steven Gerrard želi da ostavi dobar trag kao trener Rangersa ne sam u škotskom već i u evropskom fudbalu.

Rangersi su se vratili u najjači rang škotskog fudbala i ove sezone igrao veoma dobro pod palicom Gerrarda. Legendarni igrač Liverpoola ne želi na napusti ovaj klub dok ne napravi neki rezultat, a već je smislio veliki plan za narednu sezonu.

Škotski mediji prenose da je Gerrard poručio čelnicima kluba da će dovesti nekoliko velikih pojačanja i da će većina njih doći besplatno. To su velika fudbalska imena koja sigurno mogu pomoći Rangersu na zalasku svoje karijere.

Na listi želja Gerrarda nalaze se Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Daniel Sturridge (Liverpool), Andy Carroll (West Ham), Alberto Moreno (Liverpool), Giovani dos Santos (slobodan igrač) i Danny Welbeck (Arsenal).

Većini ovih fudbalera ugovori ističu na kraju ove sezone, a Gerrard je siguran da ih može dovesti u Rangers ukoliko im klub ponudi bogate ugovore.

Također, njegov cilj je da naredne sezone naprave dobar rezultat u Škotskoj i osvoje duplu krunu, ali da budu zapaženi i na evropskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi