Al Rayyan nakon Jamesa doveo još jedno zvučno pojačanje

Nzonzi napustio Romu

Al Rayyan nakon Jamesa doveo još jedno zvučno pojačanje · Zvanično

E. Čaušević

Steven Nzonzi se početkom 2020. godine vratio u Romu iz Galatasarayja, ali u rimskom klubu više nije bilo mjesta za njega.

Nzonzi je proteklu sezonu proveo na posudbi u Rennaisu, ali se ljetos vratio na Olimpico. Jose Mourinho mu je dao do znanja da ne računa na njega i da može tražiti novi klub.

Francuski veznjak se povezivao s nekoliko klubova, ali tokom ljetnog prelaznog roka u Evropi nije uspio da nađe klubu koji je spreman da ga dovede.

Ipak, Nzonzi je danas riješio svoju budućnost jer je potpisao raskid ugovora s Romom i karijeru će nastaviti u Kataru.

Naime, ovaj 32-godišnji fudbaler će potpisati ugovor s Al Rayyanom koji je prije nekoliko dana ozvaničio i dolazak Jamesa Rodrigueza.

Al Rayyan s klupe predvodi francuski stručnjak Laurent Blanc, a Nzonzi je još jedno zvučno pojačanje u nizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi