Stevens želi Alispahića u Salzburgu

Povremeni reprezentativac BiH na meti mnogih klubova

Stevens želi Alispahića u Salzburgu

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mehmed Alispahić, vezista Šibenika, sve više izaziva pažnju evropskih klubova.

Posljednji u nizu klubova koji bi u svojim redovima voljeli vidjeti sjajnog bh. vezistu jeste austrijska ekipa Salzburga.

Kako piše austrijski Kurier, holandski trener Red Bull Salzburga Huub Stevens veoma je zainteresovan da Alispahića vidi u svojoj ekipi već u januarskom prelaznom roku.

Red Bull Salzburg je ispao u grupnoj fazi Evropske lige, pa su se čelnici ove ekipe odlučili pojačati već u januarskom prelaznom roku, a uz Alispahića spominje se i još jedan Bosanac, a riječ je o Ivanu Krstanoviću, 27-godišnjem napadaču Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.