Stevo Nikolić novo pojačanje Čelika
Stevo Nikolić je igrač koji će svojim iskustvom mnogo značiti Čeliku u borbi za opstanak u Premijer ligi.

U petak dolazi na potpis ugovora

Stevo Nikolić novo pojačanje Čelika · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: T. Hebib

Čeliku će u proljetnom dijelu prvenstva biti potreban kvalitetan i iskusan napadač, a upravo je takav Stevo Nikolić, koji je u prošlosti nekoliko puta bio na korak od dolaska na Bilino polje.

Nakon Predraga Papaza, Nemanje Anđušića, Ognjena Đelmića, Tonija Livančića, Marina Jurine, Čelik je, kako SportSport.ba saznaje, večeras postigao dogovori i s iskusnim 33-godišnjim napadačem Stevom Nikolićem.

Iskusni i dokazani napadač u Premijer ligi nakon raskida ugovora sa Željezničarom kontaktiran je od strane čelnika kluba s Bilinog polja, koji žele napraviti respektabilan tim u borbi za opstanak. Nikolić će sutra (petak) stići u Zenicu na potpis ugovora, a u ponedjeljak će zajedno s ekipom putovati u Antaliju na drugu fazu priprema.

Nikolić je osvajao titule prvaka BiH s Modričom, Borcem, te dvije titule s ekipom Zrinjskog. Jedan je od najboljih i najefikasnijih napadača od kako se igra zajednička Premijer liga BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će sutra igrati i pripremnu utakmicu protiv Igmana iz Konjica na Kamberovića polju od 14 sati, ali sutra sigurno neće nastupiti posljednje akvizicije Đelmić, Jurina i Nikolić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi