Stigao i Wagner
Wagner je propustio dva tjedna priprema

Jesenski prvaci kompletni

Stigao i Wagner

Iza momčadi NK Širokog Brijega dva je tjedna priprema. Ekipa Tonija Karačića još nije odigrala niti jednu utakmicu, radi se uglavnom na fizičkoj spremi u teretani i na trim stazi na Brijegu.

Napokon se i na pripremama pojavio jedan od najvažnijih kotačića u momčadi sa Pecare. Brazilac Santos Lago Wagner priključio se momčadi na početku ovog tjedna i sad je ekipa koja je i osvojila jesenski dio na okupu. Wagner je bio zbog bolesti ostao na malo dužoj pauzi u Brazilu.

Do sada nema novih igrača na Pecari osim već spomenutog defanzivnog veznjaka Xaviera Lisboe.Na Pecari ističu da neće žuriti s pojačanjima, zadovoljni su jer je momčad iz prvog dijela sezone ostala na okupu, a u slučaju dolazaka u obzir dolaze samo provjerena imena i ona koja će biti pojačanja.

Prvu pripremnu utakmicu Široki Brijeg će odigrat u subotu 30. siječnja protiv mađarskog Gyora, a zatim slijedi Šuškov turnir na Pecari koji se igra od 5. do 7. veljače, Širokobriježani će snage odmjeriti sa hrvatskim niželigašem Vukovarom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije