Stigao na okupljanje reprezentacije: Mbappe u centru pažnje
Foto: EPA

Na korak od PSG-a

Stigao na okupljanje reprezentacije: Mbappe u centru pažnje

Endin Čaušević

Mladi francuski napadač Kylian Mbappe gotovo sigurno svoju će karijeru nastaviti u dresu PSG-a, a to je danas donekle potvrdio i Monaco.

Naime, klub iz Kneževine odlučio je da u svoje redove dovede Stevana Jovetića koji će danas biti zvanično predstavljen kao novo pojačanje. U javnost su "procurile" fotografije crnogorskog igrača u dresu Monaca gdje se jasno vidi da će Jovetić u narednoj nositi dres sa brojem deset.

Pred početak priprema za ovu sezonu Mbappe je odlučio da promijeni broj i upravo je zadužio desetku. Nakon što je Jovetić uzeo njegov broj postalo je jasno da će ovaj mladi napadač napustiti Monaco. Mbappe je na korak od PSG-a i sada se očekuje samo zvanična potvrda da je novi napadač kluba iz Pariza.

Ovaj 18-godišnji napadač danas je doputovao na okupljanje reprezentacije Francuske pred mečeve kvalifikacija za SP protiv Holandije i Luksemburga. Mbappe je bio u centru pažnje prisutnih medija koji su mu dobacivali razna pitanja u vezi transfera, no ovaj napadač nije želio ništa da komentariše. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi