Stigla dozvola za Danijela Šarića

Golman Barcelone novi reprezentativac BiH

Stigla dozvola za Danijela Šarića

Adnan Beganović

Golman Barcelone i sigurno jedan od najboljih evropskih rukometnih golmana, Danijel Šarić, predvodit će našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Beogradu.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine ući će znatno pojačanja. Naime, prije nekoliko trenutaka na adresu našeg saveza stigao je faks i Svjetske rukometne federacije u kojem stoji da za nastup Šarića u bh. dresu nema više nikakvih prepreka.

"Upravo smo iz Svjetske rukometne federacije primili faks u kojem se navodi da Šarić ima pravo nastupa za naš nacionalni tim. Svima nam je pao kamen sa srca jer je konačno i ovo pitanje rješeno", rekao je za SportSport.ba Generalni sekretar RS BiH Smajo Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.