Stigla nevjerovatna ponuda za Verrattija!

Chelsea želi veznjaka PSG-a

Stigla nevjerovatna ponuda za Verrattija!

Na adresu PSG-a stigla je zvanična ponuda za Marca Verrattija, prenose engleski mediji.

Verratti će vjerovatno biti najtraženiji fudbaler Parižana ovog ljeta, a prva ponuda stigla je od strane Chelseaja. Naime, londonski Plavci su navodno ponudili 64 miliona eura za usluge Verrattija i čeka se odgovor vlasnika PSG-a, prenosi The Sun.

Isti izvor navodi kako ova ponuda vjerovatno neće biti prihvaćena, jer PSG ne želi ni gledati ponude ispod 80 miliona eura za svog veznog igrača. Podsjetimo, Verratti ima samo 24 godine, a ugovor sa PSG-om ga veže do ljeta 2021. godine i teško je vjerovatni da će otići.

On je stigao iz Pescare na ljeto 2011. godine, a osim Chelseaja, za njegove usluge interesuju se i ekipe Intera, Milana, Bayerna, Barcelone i Real Madrida.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi