Stigla nova ponuda za Depayja?

Zmajevi pikirali Đavola

Stigla nova ponuda za Depayja?

D. Vejo

Fudbaler Manchester Uniteda Memphis Depay, na meti je portugalskog Porta.

Ovu informaciju prenose inostrani mediji, koji navode i to da je Holanđanin već jednom nogom na Dragau. Kako se piše, pregovori su u toku, a ukoliko se krilni napadač odluči za ovakav potez, imao bi priliku da oživi svoju fudbalsku karijeru koja je u blagom nokdaunu od kako je stigao na Old Trafford.

Pored Zmajeva, za usluge brzonogog Holanđanina zainteresovan je i Everton.

Podsjetimo, Depay je u United stigao 2015. godine iz PSV-a te je predstavljen kao veliko pojačanje. Ipak, njegova karijera doživjela je blagi sunovrat, golovi i asistencije sveli su se na minimum, a ove sezone izgubio je i mjesto u startnih 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti