Stigla ponuda: Dolazak Gameira znači i odlazak Griezmanna?

PSG želi napadača Atletica

Stigla ponuda: Dolazak Gameira znači i odlazak Griezmanna?

E. Čaušević

Sada već bivši napadač Seville, Kevin Gameiro, jučer je i zvanično postao novi igrač Atletico Madrida.

Iako je bio na meti Barcelone ovaj francuski napadač na kraju se odlučio da potpiše za Atletico. Španski mediji odmah su počeli špakulisati da njegov dolazak najvjerovatnije znači da će Griezmann napustiti Vicente Calderon.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše "Marca", nakon što je Atletico Madrid ozvaničio ovaj transfer na adresu kluba stigla je ponuda za Griezmanna. Navodno, ovog igrača želi PSG koji je spreman platiti bogatstvo.

Nakon što je Zlatan Ibrahimović napustio Park Prinčeva, PSG je u potrazi za novim napadačem. Nakon što je briljirao na EP-u Griezmann je na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova. Navodno, Parižani su Atletico Madridu za ovog igrača ponudili 82 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi