Stigla ponuda za Lindelofa, Mourinho nema dilemu

Lyon želi stopera Uniteda

Stigla ponuda za Lindelofa, Mourinho nema dilemu

Edmir Škorić

Jose Mourinho planira da kupi stopera, mada ih u rosteru ima i iskusnih i potencijalnih, ali šta će biti s Victorom Lindelofom?

Mladi švedski defanzivac je prošle godine imao katastrofalnih partija i grešaka, ali Mourinho ga je doveo i stoji čvrsto iza njega, pa mu je davao podršku tokom sezone, a šta će sada biti?

Phil Jones i Eric Bailly su igrači koji trenutno imaju prednost u zadnjoj liniji, a ako dođe Maguire ili neko drugi onda bi Lindelof mogao da bude ograničen što se tiče minutaže na Old Traffordu, dok je prošle sezone stekao 29 nastupa u svim takmičenjima.

Prema pisanju francuskog L'Equipea, Lyon je zainteresovan za Lindelofa i poslao je ponudu Manchester Unitedu, no Mourinho je rekao da želi da zadrži mladog defanzivca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac vjeruje da je nezahvalno prodati igrača kojeg je platio čak 31 milion funti iz Benfice prošlog ljeta i vjeruje da je svakako ovaj igrač zalog za budućnost.

Mourinha najviše "muči" taj još jedan stoper, mada pojačanja poput Freda, Dalota i golmana Granta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi