Stigla radna dozvola, Zec igra protiv Zadra

Problemi riješeni

Stigla radna dozvola, Zec igra protiv Zadra

Edmir Škorić

Zbog nedostatka radne dozvole bilo je upitno da li će mladi bh. reprezentativac Ermin Zec zaigrati za Šibenik u drugom dijelu sezone. No, danas je stigla radna dozvola, pa će Zec imati pravo nastupa već u subotu protiv Zadra.

Bilo je upitno da li će Ermin Zec nastupiti za Šibenčane u nastavku prvenstva HNL-a, no na vrijeme su čelnici Šibenika sredili sve probleme, a radna dozvola, koja je bila istekla, ponovo je pripala jednom od najboljih napadača u hrvatskom šampionatu.

"Vidite da se strpljenje isplatilo! Sve je riješeno na opće zadovoljstvo i sada se mogu slobodno i bez opterećenja posvetiti treninzima i utakmici sa Zadrom", kazao je Zec, koji će najvjerovatnije biti u prvom sastavu trenera Karačića za subotnji okršaj 18. kola protiv Zadra.

Podsjetimo da je Zec u zimskom prelaznom roku bio na korak do ukrajinskog Shakhtara, no do transfera na kraju nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti