Stigla zvanična ponuda za Berahina

Hoće li ga WBA napokon prodati?

Stigla zvanična ponuda za Berahina

Fudbaler West Bromwich Albiona Saido Berahino mogao bi ovog januara konačno napustiti ovaj klub.

Kako navode britanski mediji, WBA je dobio i prvu zvaničnu ponudu u januarskom prelaznom roku, a ona je stigla od Stokea.

Iako nije poznato koliko je ona 'teška', špekuliše se da je Stoke ponudio manje novca nego Tottenham na ljeto 2015. godine. Spursi su tada davali otprilike 20 miliona funti, ali su glatko odbijeni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vremena su se promijenila i Berahino za WBA nije igrao od septembra, a posljednji pogodak je postigao još u februaru prošle godine.

Saido Berahino ima 23 godine i u svojoj karijeri je igrao još za Northampton, Brentford i Peterborough, s tim što je u svim klubovima nastupao kao posuđen igrač iz WBA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi