Stigli su sastavi s Nou Campa, ima iznenađenja

Meč za titulu

Stigli su sastavi s Nou Campa, ima iznenađenja

A. Čaušević

Jedan od direktnih duela za titulu prvaka Španije od 16:15 na Nou Campu igraju Barcelona i Atletico Madrid. 

Barcelona bi eventualnom pobjedom prestigla Atletico na tabeli, dok Jorgnadžijama treba minimalno bod da ostanu na vrhu i to pod uvjetom da Real nešto kasnije ne pobijedi Sevillu.

Možda i najveće iznenađenje predstavlja ostanak Joao Felixa na klupi u gostujućem taboru, dok je kod Barcelona Mingueza u startnoj postavi.

Miralem Pjanić će i ovaj susret započeti s klupe, pa ostaje da se vidi da li će konačno dobiti priliku za igru koju silno iščekuje.

Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Jordi Alba; Messi y Griezmann.

Klupa: Neto, Arnau Tenas, R. Araujo, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Trincao, S. Roberto, Umtiti, Junior i Ilaix Moriba.

Oglasi

Atletico Madrid: Oblak; Trippier, Savic, Felipe, Hermoso; Lemar, Llorente, Koke, Carrasco; Correa i Luis Suárez.

Klupa: Grbić, Giménez, Lodi, Vrsaljko, Kondogbia, Torreira, Saúl, Herrera, Vitolo, Joao Félix i Dembélé.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prvom ovosezonskom duelu na Wanda Metropolitanu Atletico je slavio s minimalnih 1:0 golom Carrasca iz sudijske nadoknade prvog dijela.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
'amo X odigrajte :) :D
3 2
YouTalkinToMe
Yebo ti dest i lengle mamu, dokle ćeš ih više forsirati. Još samo je trebalo sergi roberta uvrstiti u sastav iodmah upisati tri boda atletiku.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi